16 Februari - Metod

Vi har just nu jobbat fram en matod som vi kommer följa. Dock kan det förekomma ändringar längst vägen om vi kommer på något som kan förbättras. Här är metoden:

Metod

1.      Ta reda på all nödvändig bakgrundsfakta. Främst genom att tala med butiker, köttleverantörer och liknande för att få en bättre insikt i de två aspekterna vi kommer undersöka.

2.      Köp det material som saknas; nötfärs från samtliga butiker en vecka innan laborationens start. Nötfärsen ska vara paketerad samma dag.

3.      Lägg denna färs i kylen, på samma plan, bredvid varandra

4.      En vecka senare; köp tre nya packet med nötfärs från samtliga butiker

5.      Kontrollera kyltemperaturen i skolans kylskåp samt i butikens kyldisk

6.      Odla bakterier!

7.      Frys in all överbliven nötfärs för att sedan göra samma procedur cirka en månad senare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0