17 april

Den första lektionen efter påsklovet var det tänkt att vi skulle laborerat på den frysta köttfärsen, därför togs den köttfärsen  ut ur frysen under måndagen. Dock upptäcktes ett hinder under dagens lektion. På grund av att våra petriskålar fått bakterier i sig under tiden de stått tomma i kylen, är vi nu tvungna att göra nya näringsagar, dock är agarn försvunnen. Därför är vi nu tvungna att på nytt frysa in köttfärsen, vilket är en ytterligare felkälla.

På torsdag hoppas vi ha hittat agarn, så att vi då istället skall kunna odla bakterier på den frysta köttfärsen. För att vi ska hinna att skriva klart den vetenskapliga artikeln måste vi laborera på torsdag, annars kommer det att bli ont om tid.

Annars går allt bra enligt projektet, nästa vecka skall vi börja sammanställa den fakta och annan undersökning till den slutgiltiga artikeln.

Nästa uppdatering sker på torsdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0